Christelijke lectuur in het Oekraïens en Russisch

Via onderstaand bestelformulier kunt u materiaal bestellen om te verspreiden onder de Oekraïense vluchtelingen die momenteel in Nederland verblijven.

Er is goede belangstelling voor de boekjes. Inmiddels zijn er ook aanvragen om de boekjes mee te geven met hulptransporten. De boekjes van ds. Bakker kosten ons € 2,75 en van ds. Ramsbottom € 2,00. Daarbij komen nog de verzendkosten.

We ontvingen enkele giften als bijdrage in de druk- en verzendkosten. Zeer hartelijk dank! We bevelen dit werk aan in de gebeden en offervaardigheid van diaconieën en particulieren.

Het is de hartelijke wens dat deze boekjes goede ingang mogen vinden en tot zegen mogen zijn, ook als de vluchtelingen weer terugkeren. We hopen en bidden voor hen dat dit spoedig mogelijk zal zijn.

Tips/suggesties

Martijn van der Maas van de CGK Kerkwerve heeft een systeem ontwikkeld dat de Oekraïense gasten in de kerkdienst de preek kunnen meekijken.
Meer informatie – Mailadres voor contact: martijn_vd_maas@hotmail.com.

We ontvingen ook een suggestie om een leeskring te starten met een tolk. Zodat het gelezene ook besproken kan worden. De taalbarrière vormt de grootste moeilijkheid. Leeft dit onder meerderen? Neem dan contact met ons op, om te bezien wat wij daarin kunnen doen.


Cover ‘Bijbelse leer eenvoudig uitgelegd’ – Oekraïens


Cover ‘Bijbelse leer eenvoudig uitgelegd’ – Russisch


Cover ‘Bijbelse leer eenvoudig uitgelegd’ – Engels


Cover ‘Gebedsgestalten’ Russisch


Cover ‘Gebedsgestalten’ – Oekraïens

Het Engelstalige boekje van ds.Ramsbottom is voor € 3,00 te bestellen via de webshop van Stichting Vrienden van The Gospel Standard of via een e-mail naar janetclements@gmail.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Algemene gegevens

Voorbeeld: Alphen aan den Rijn (Opstandingskerk)
Kerkverband*

Gegevens contactpersoon

Toelichting: Als u namens een gemeente bestelt, bent u als contactpersoon het aanspreekpunt voor de gemeente. De bestellingen worden naar uw adres verzonden.
Adres*
Dit is tevens het verzendadres voor de bestelling.

Gegevens bestelling

Vul hieronder het aantal boekjes in dat u van elk wilt bestellen. Wilt u één van de boekjes niet bestellen, vul dan 0 in.
Prijs: € 2,75
Prijs: € 2,75
Prijs: € 2,00
Prijs: € 2,00
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.