Christelijke lectuur in het Oekraïens en Russisch

Beste bezoeker,

Hartelijk dank dat u vorig jaar de boekjes van ds. F. Bakker en ds. B.A. Ramsbottom (zie onderaan de pagina) besteld hebt voor Oekraïense vluchtelingen. Velen van u hebben dit werk gesteund met een gift. Met dat geld hebben we de boeken kunnen herdrukken. Ruim 5.000 boekjes zijn in het achterliggende jaar verspreid.

Het Deputaatschap Bijbelverspreiding heeft de digitale versie van de boekjes op hun website www.bibleandbookministry.com geplaatst. Na overleg met hen zijn zij bereid om de boekjes op aanvraag te distribueren. Bij hen kunt u de boekjes bestellen via info@bibleandbookministry.com. Het restant van de boekjes en het batige saldo van de giften na aftrek van de kosten hebben wij voor dit doel aan hen geschonken. Bestellen via deze pagina is niet langer mogelijk.

Met dank aan de CGK Driebergen, maar bovenal aan de Koning van de Kerk, kunnen we erop terugzien dat alles voorspoedig is verlopen. We hopen dat de boekjes tot zegen mogen zijn. Laten we aanhouden in de gebeden dat de oorlog spoedig beëindigd zal worden.

Wees Gode in alles bevolen, met hartelijke groet,

ds. H. van der Ham te Driebergen
ds. M. van der Sluys te Werkendam


Tips/suggesties

Martijn van der Maas van de CGK Kerkwerve heeft een systeem ontwikkeld dat de Oekraïense gasten in de kerkdienst de preek kunnen meekijken.
Meer informatie – Mailadres voor contact: martijn_vd_maas@hotmail.com.

We ontvingen ook een suggestie om een leeskring te starten met een tolk. Zodat het gelezene ook besproken kan worden. De taalbarrière vormt de grootste moeilijkheid. Leeft dit onder meerderen? Neem dan contact met ons op, om te bezien wat wij daarin kunnen doen.


Beschikbare boekjes


Cover ‘Bijbelse leer eenvoudig uitgelegd’ – Oekraïens


Cover ‘Bijbelse leer eenvoudig uitgelegd’ – Russisch


Cover ‘Bijbelse leer eenvoudig uitgelegd’ – Engels


Cover ‘Gebedsgestalten’ Russisch


Cover ‘Gebedsgestalten’ – Oekraïens

Het Engelstalige boekje van ds.Ramsbottom is voor € 3,00 te bestellen via de webshop van Stichting Vrienden van The Gospel Standard of via een e-mail naar janetclements@gmail.com.